O nama

Motorola postoji kako bi dizajnirala, kreirala i isporučila najbolje mobilne uređaje na svetu, i kako bi unapredila živote miliona korisnika.

Šta radimo

Motorola je kreirala svet mobilnih komunikacija. Mi smo zaslužni za nastanak većine protokola i tehnologija koje omogućuju mobilnu komunikaciju, uključujući prvi mobilni telefon, prvu baznu stanicu, kao i većinu drugih tehnoloških rešenja u tom periodu.

Danas, mi i dalje gajimo taj inovativni duh i kombinujemo ga sa našom posvećenošću zadovoljstvu korisnika. Zbog toga naši telefoni rade na Android operativnom sistemu, najpopularnijem operativnom sistemu na svetu. Android karakteriše otvorenost koja je oblikovala internet koji danas gledamo u mobilnom svetu. Zbog toga smo takođe posvećeni cilju da korisnicima širom sveta obezbedimo kvalitetne uređaje, bez kompromisa kada su u pitanju kvalitet, korisnička iskustva ili stil.

Tokom prethodnih 80 godina, naši inženjeri su konstantno tragali za inovacijama i novim načinima za rešavanje problema. Nastavljamo da tražimo nove prilike koje će nam omogućiti da kroz novo mobilno iskustvo promenimo živote korisnika na bolje.