Uveri se u kvalitet Motorola telefona.

Svi Motorola telefoni* kupljeni u Srbiji mogu biti vraćeni u roku od 30 dana od dana kupovine ukoliko niste zadovoljni svojim izborom

U promotivnoj akciji učestvuju svi operateri i prodajni partneri u Srbiji. Telefon mora biti vraćen bez fizičkih oštećenja i u originalnom pakovanju.
Akcija traje do 31.3.2022.

Pravila promocije

Kako bi kupac ostvario prava iz promotivne akcije Probaj Motorolu, neophodno je da sledeći tehnički detalji budu ispunjeni:

 • Motorola telefon je vraćen u roku od 30 dana od dana kupovine.
 • Telefon mora biti vraćen u neoštećenoj originalnoj ambalaži. Neophodno je vratiti i punjač koji je bio u pakovanju sa telefonom.
 • Da bi telefon bio vraćen neophodno je da ne bude fizički oštećen, što na prodajnom mestu utvrđuje prodavac. Prodavac na prodajnom mestu, gde ste kupili Motorola telefon, će izvršiti sledeći niz provera:
  1. Obaviće vizuelni pregled celog telefona kako bi utvrdio da nema tragova tečnosti, pukotina, udaraca i većih ogrebotina. Sitne ogrebotine nastale prilikom ‘normalnog’ korišćenja telefona su prihvatljive i neće sprečiti povrat uređaja u sklopu promotivne akcije. Pod većim ogrebotinama se podrazumevaju, u skladu sa standardnim servisnim kriterijumima, sledeća oštećenja:
   1. Na prednjoj strani telefona nisu dozvoljene ogrebotine duže i šire od 1mm kao i da ih ne bude više od dve u prečniku od 30mm.
   2. Na zadnjoj strani i bočnim ivicama telefona nisu dozvoljene ogrebotine duže od 5mm i šire od 1mm kao i da ih ne bude više od tri u prečniku od 30mm. Ogrebotine su dozvoljene na tasterima pod uslovom da ne ometaju njihovu funkcionalnost.
  2. Priključiće originalni punjač koji je u pakovanju stigao sa telefonom kako bi utvrdio da li se punjenje baterije obavlja i time će utvrditi da nije došlo do ošteljenja priključka kao i da je punjač ispravan.
  3. Uključiće telefon kako bi utvrdio da je displej ispravan i da nema tačke, linije ili mrlje prouzrokovane eventualnim nagnječenjem uređaja.

- Ukoliko prodavac nije siguran da li se oštećenja zatečena na telefonu tumače kao fizičko oštećenje ili ne, ima pravo da uređaj pošalje u ovlašćeni servis na dodatnu potvrdu da li može biti prihvaćen u okviru promotivne akcije Probaj Motorolu.

 • Ukoliko telefon ispunjava uslove za vraćanje u okviru promotivne akcije Probaj Motorolu, kupac može odmah na prodajnom mestu ostvariti svoja prava i u dogovoru sa prodavcem dobiti novac nazad ili zameniti telefon za neki drugi model Motorola telefona ili nekog drugog proizvođača.
 • Motorola zadržava pravo promene tehničkih pravila ili da završi promociju pre 31.3.2022. i o tome blagovremeno obavesti sve partnere koji sprovode promociju Probaj Motorolu.

* Motorola telefoni uz koje se na poklon dobija drugi telefon, televizor i sl., nisu obuhvaćeni promocijom Probaj Motorolu.

Partneri